Remote help släpps nu med mer avancerade funktioner och även för Android!

maj 28, 2023 | Microsoft Intune

I april i år släpptes Remote help på marknaden för Windows. Det nya fjärrstyrningsverktyget möjliggör fjärrstyrd hjälp på ett säkert sätt då det endast fungerar inom organisationen med möjlighet till detaljerad kontroll över vilka som får göra vad.

Microsoft har nu presenterat Remote help även för Android som en del av Microsofts avancerade svit. Detta ser vi som en stor satsning mot ökad kvalité och upplevelse när det kommer till fjärrstyrd hjälp inom enhetshantering.

En ny integrering mot ServiceNow gör det möjligt att på ett snabbt och effektivt sätt få incidentinformation för ökad kvalité under support med slutanvändare. Vi kommer samtidigt att kunna få mer information gällande enheters säkerhetsstatus för att garantera att de uppfyller organisationens säkerhetskrav, något som på ett enkelt och mer detaljerat sätt komma att kunna avläsas i Intune.

Utöver det så finns också en utvecklad eleveringsfunktion som är integrerad med Remote help och hjälper till att lösa de tekniska problem som kräver utökade administrativa behörigheter.

Dela inlagg: